Välkommen till Ronneby Pingstkyrka!!

 

Program för oktober

Nu är hösten på g, och det börjar snart bli dags att styra kosan mot stugvärmen igen!

I oktober kommer vi att ha våra gudstjänster mer regelbundet igen. Under gudstjänsterna sitter vi utspridda i kyrksalen och följer de smittrestriktioner som finns nedan.

Söndagen den 3 oktober har vi gudstjänst med nattvard kl 11.00 (obs tiden, under oktober övergår vi till att börja kl. 11!). Sång och tal av Bengt och Rakel Johansson från Göteborg. Efteråt blir det kyrkkaffe. Alla är välkomna!

Torsdagen den 8 oktober kl. 18.30 har vi Praise & Pray. Vi inleder med en enkel fika med smörgås. Sedan får man gärna stanna kvar en stund och delta i bön och lovsång. Välkomna!

Söndagen den 11 oktober har vi Bibel, bön & fika kl. 11.00. Vi sitter runt fikaborden och läser Bibeln, diskuterar texterna och avslutar med bön.

Söndagen den 18 oktober har vi gudstjänst kl 11.00. Vi får besök av sångerskan Brita Peters från Stockholm. Efteråt får du gärna stanna kvar för en kopp kaffe/te. Gudstjänsten arrangeras tillsammans med Frälsningsarmén.

Torsdagen den 22 oktober har vi Praise & Pray med start kl. 18.30.

Lördagen den 24 oktober inbjuder vi alla församlingar i länet till en länsgemensam bönedag för Blekinge och för Sverige. En representant från Sverigebönen, Torbjörn Erling, kommer att vara med. Samlingarna blir kl. 16.00 och kl. 18.00, med enkel servering emellan. Vid samlingen kl. 18.00 medverkar ett lovsångsteam, och dessutom är lokalpolischef Magnus Bergman inbjuden för att ge en kort information om polisens trygghetsskapande arbete i våra kommuner, och han kommer även att ge tips på hur vi som kristna församlingar kan bidra.

Det blir ingen gudstjänst söndagen den 25 oktober. Däremot har vi Bibel, bön & fika söndagen den 1 november kl. 11.00.

Det går fortfarande bra att anmäla sig till Alpha-kursen, se mer information nedan!

P.g.a. corona-pandemin har vi följande förhållningsregler som alla besökare måste följa:

* stanna hemma om du inte känner dig frisk eller om du tillhör en riskgrupp
* håll avstånd till varandra och hälsa inte på varandra med handslag
* var noga med att tvätta händerna
* max 50 personer får vistas i lokalen samtidigt
* ytterligare information finns att läsa vid ingången till kyrkan.

 

Om du vill kontakta oss, går det bra via telefon: 073-1443299 eller e-post: pingstkyrkan.ronneby@telia.com. Om du vill ge en gåva till vår verksamhet, går det bra via swish: 123 029 7754 eller bankgiro: 128-4330.