Välkommen till Pingstkyrkan!

 

På grund av rådande corona-restriktioner, så har vi inga gudstjänster i kyrkan. Vi hänvisar istället till online-gudstjänster, t.ex. från pingstkyrkorna i Karlskrona och Karlshamn eller Korskyrkan i Lyckeby, som har sändningar på söndagar kl. 11.00. 

Please note! Due to the corona restrictions, we have no Sunday services in our church.

Under vintern har vi bönepromenader på stan på söndagar (i februari går vi den 7/2, 21/2 och 28/2). Start sker kl 14 vid kyrkan. Vi planerar att ha totalt sju bönepromenader, då vi går runt stan, gärna under tystnad. Under den sista bönevandringsdagen går vi sju varv.

Söndagen den 14/2 kl. 14 har vi en utflykt till Karlsnäsgården med skidåkning. Flera olika sträckor finns och spåren är mycket fina. Grillmöjligheter finns.

Vi kommer att ha vårt årsmöte söndagen den 21 mars kl. 11.00. Mötet kommer att hållas i kyrkan, men för dem som vill vara med online går det bra att anmäla sig via pingstkyrkan.ronneby@telia.com, så skickar vi en länk. Det kommer också vara möjligt att delta via telefon (hör av dig i så fall).

Vårens länsgemensamma Sverigebönen-samling kommer att vara vid Pingstkyrkan Karlshamn/Asarum lördagen den 6 mars kl. 14. Beroende på väder och hur många vi blir, samlas vi i kyrkan, utanför kyrkan eller så blir det en bönepromenad.

Om du vill kontakta oss, går det bra via telefon: 073-1443299 eller e-post: pingstkyrkan.ronneby@telia.com. Om du vill ge en gåva till vår verksamhet, går det bra via swish: 123 029 7754 eller bankgiro: 128-4330.