Välkommen till Ronneby Pingstkyrka!!

 

Program för september

I september kommer vi att börja med gudstjänster igen varannan söndag, medan vi under övriga söndagar fortsätter med de ”Bibel, bön & fika”-samlingar som vi tidigare har haft under våren och sommaren. Under gudstjänsterna sitter vi i kyrksalen och följer de smittrestriktioner som finns nedan, medan vi sitter med avstånd runt fikaborden under ”Bibel, bön & fika”-samlingarna.

Söndagen den 6 september har vi bönegudstjänst kl 10.00, med bön för Ronneby och bön för Sverige (obs tiden, även under september börjar vi kl. 10!). Det blir även nattvard och efteråt bjuds på kaffe/te. Välkomna att be för vår stad och för vårt land!

Torsdagen den 10 september kl. 19.00 börjar våra bön- och lovsångskvällar, Praise & Pray. Kl. 18.30 öppnar kyrkan om man först vill ha lite fikagemenskap.

Söndagen den 13 september har vi Bibel, bön & fika kl. 10.00.

Söndagen den 20 september har vi gudstjänst kl 10.00. Daniel N. m.fl. medverkar. Kyrkfika efteråt.

Torsdagen den 24 september har vi Praise & Pray med start kl. 18.30. Vi inleder med en liten kvällsmåltid och sedan blir det bön och lovsång kl 19.00. Alla är välkomna!

Lördagen den 26 september har vi Församlingskväll kl.18.00 (för församlingens medlemmar). Det blir ingen gudstjänst söndagen den 27 september.

Vi planerar att börja höstens Alpha-kurs (se nedan) torsdagen den 1 oktober kl. 18-20. Välkommen med din anmälan!

Boka redan nu in lördagen den 24 oktober, då vi inbjuder alla kyrkor och församlingar i länet till en länsgemensam bönedag för Blekinge och för Sverige. En representant för Sverigebönen och ett lovsångsteam kommer att medverka.

P.g.a. corona-pandemin har vi följande förhållningsregler som alla besökare måste följa:

* stanna hemma om du inte känner dig frisk eller om du tillhör en riskgrupp
* håll avstånd till varandra och hälsa inte på varandra med handslag
* var noga med att tvätta händerna
* max 50 personer får vistas i lokalen samtidigt
* ytterligare information finns att läsa vid ingången till kyrkan.

 

Om du vill kontakta oss, går det bra via telefon: 073-1443299 eller e-post: pingstkyrkan.ronneby@telia.com. Om du vill ge en gåva till vår verksamhet, går det bra via swish: 123 029 7754 eller bankgiro: 128-4330.